Vi är ett team entusiastiska idealister med nyfiken entrepenörsanda.  Stockholm är vår bas och där finns också vårt huvudkontor på Norrbackagatan i Vasastan. Vi som jobbar tillsamans är utspridda i flera olika länder runt om i världen, vilket vår tids fantastiska teknik tillåter.
 
Grundare är Anne Grethe Sethne, norrmann i Sverige sedan mer än tio år tillbaka. Med bakgrund i allt från eget kultur-dagis till italienskt köksdesign var det i hennes showroom i Vikingagatan som idéen till Catalogue blev född; efter att genom flera år observerat hur unika butiker och koncept  modigt etablerats, och med passionerade ägare, men sedan varit tvungna att slå igen dörrarna efter bara några få år. Med minimala marknadsföringsbudgets, eller inga alls,  blev det en omöjlig ekvation att nå ut till kunder.

Öyvind Karsrud är co-founder och Catalogues hoff-fotograf, webbmaker, tekniska guru och allt däremellan. Jorunn Vagle gör layout och det grafiska och omvandlar alla vilda, omöjliga idéer till en fröjd för ögat. Miriam Sethne har skapat konst till bland annat vårt omslag och Johanna Luise Kolflaath är Catalogues egna house-model. Afrika-Sverige pendlaren, JB, gör special-material och är vår filantropiska projektrådgivare.

CATALOGUE MAKERS
Miriam Sethne
Eva-Lotta Di Stefano
Trond Narten Svendsen
Jorunn Vaggle
Bruno Di Stefano
Jean Bonheur
Anne Grethe Sethne
Cliff Edebiri
Arvid Sethne
Öyvind Karsrud
Johanna Luise Kolflaath
Marlene Fabmayandou
Aidah Goko
Charlie U.
New Person