DAGENS STOCKHOLM

har flera modiga och innovativa entrepenörer än någonsin. Unika butik-koncept inom en mängd olika branscher finns överallt, oftast utanför de vanliga shoppingstråken.

Vi skapar nu årliga publikationen Catalogue STOCKHOLM - ett exclusivt shoppingverktyg där vi lyfter fram och visar väg till 10 av de mest intressanta och spännande aktörer inom 100 olika branscher.

Välkommen

till Catalogue STOCKHOLM 

FOUNDER

and finder Anne Grethe Sethne fick idéen till CatalogueSTOCKHOLM under sina år som italiensk köks-designer med eget showroom i Birkastan, ett område med många entusiastiska och innovativa småföretagare.

Demo Image

RELEASEGALA

4/9 - CatalogueSTOCKHOLM har stort höstsläpp på Nalen! Då firar vi efterlängtad premiär tillsammans med våra aktörer och en mängd andra inbjudna. 200 000 vackra kataloger gör sin debut i stan i dagarna därefter.

Demo Image

WHERE WE ARE

CatalogueSTOCKHOLM's huvud kontor finns på Norrbackagatan i sagolika Birkastan; en bitteliten stad i staden "where everybody knows your name"

 

Vi är ett team entusiastiska idealister med nyfiken entrepenörsanda.  Stockholm är vår bas och där finns också vårt huvudkontor på Norrbackagatan i Vasastan. Vi som jobbar tillsamans är utspridda i flera olika länder runt om i världen, vilket vår tids fantastiska teknik tillåter.
 
Grundare är Anne Grethe Sethne, norrmann i Sverige sedan mer än tio år tillbaka. Med bakgrund i allt från eget kultur-dagis till italienskt köksdesign var det i hennes showroom i Vikingagatan som idéen till Catalogue blev född; efter att genom flera år observerat hur unika butiker och koncept  modigt etablerats, och med passionerade ägare, men sedan varit tvungna att slå igen dörrarna efter bara några få år. Med minimala marknadsföringsbudgets, eller inga alls,  blev det en omöjlig ekvation att nå ut till kunder.

Öyvind Karsrud är co-founder och Catalogues hoff-fotograf, webbmaker, tekniska guru och allt däremellan. Jorunn Vagle gör layout och det grafiska och omvandlar alla vilda, omöjliga idéer till en fröjd för ögat. Miriam Sethne har skapat konst till bland annat vårt omslag och Johanna Luise Kolflaath är Catalogues egna house-model. Afrika-Sverige pendlaren, JB, gör special-material och är vår filantropiska projektrådgivare.

CATALOGUE MAKERS
Miriam Sethne
Eva-Lotta Di Stefano
Trond Narten Svendsen
Jorunn Vaggle
Bruno Di Stefano
Jean Bonheur
Anne Grethe Sethne
Cliff Edebiri
Arvid Sethne
Öyvind Karsrud
Johanna Luise Kolflaath
Marlene Fabmayandou
Aidah Goko
Charlie U.
New Person   

MAKERS

 

Demo Image

WE DO ADS

 

Demo Image

INTRODUCING

 

Demo Image

STORYTELLING

 

Demo Image